Inschrijven/aanmelden

Wat leuk dat u interesse heeft in onze school. U kunt het onderstaande formulier invullen voor nadere informatie of het maken van afspraak. U kunt ook mailen naar de administratie: hiraa@sipor.nl of bellen naar 010 7660042.
 
 1. U meldt uw kind aan via het onderstaande aanmeldformulier. Hiervoor dient u, na contact te hebben gehad met de administratie, gegevens van uw kind aan te leveren. Met deze gegevens plaatsen wij uw kind op de lijst. Wanneer uw kind in aanmerking komt voor een plaats op Ibs Hiraa, wordt u telefonisch benaderd door de administratie. 
 
2. Samen met de administratie wordt er voor u een intakegesprek ingepland met de bouwcoördinator. Dit is een onderwijsinhoudelijk gesprek waarin de mogelijkheden van de Hiraa voor uw kind wordt besproken. Ook kunt u hier een rondleiding krijgen indien gewenst. 
 
3. Aan de hand van het kennismakingsgesprek, en indien aanwezig gegevens van de (vorige) school/PSZ/kinderopvang, wordt er vastgesteld of de school kan voorzien in de onderwijsbehoeften van uw kind. 
 
4. U krijgt binnen de afgesproken tijd een terugkoppeling van de interne begeleider/administratie in welke mate de school in de onderwijsbehoeften van de leerling denkt te voorzien. In dit gesprek beslissen ouders en school definitief of de leerling wordt ingeschreven.


5. Voor de administratieve afhandeling van de inschrijving zal de administratie een afspraak met u inplannen. 

Inschrijven/ aanmelden